Termeni și condiții

Termeni și condiții

Bine ați venit pe  www.ZenaDesign.ro – magazinul care te ajută să îți manifești personalitatea!

Produsele create, realizate și comercializate prin intermediul www.ZenaDesign.ro sunt produse handmade!

Produsele se realizează în termen de aproximativ 2-10 zile lucrătoare, în funcție de complexitatea modelului ales. La fiecare produs afișat pe site, în descrierea produsului, este prevăzut termenul estimativ de livrare al produsului. După preluarea comenzii, clienta/clientul primește un mesaj în care se va preciza exact ziua de livrare a comenzii. După executarea comenzii, clienta/clientul primește pe What’s App imagini cu produsul/produsele realizate. Dacă comanda este conformă, se livrează la adresa completată la plasarea comenzii pe site. Dacă comanda realizată, nu este conformă cu descrierea de pe site, comanda se anulează, iar în situația în care plata a fost realizată in avans, se returnează suma achitată integral.

Modelele afișate sunt modele cu un design unicat, realizate de designerul firmei.

Produsele comercializate prin intermediul www.ZenaDesign.ro sunt noi, ambalate în cutii personalizate Zena Design. La livrare clienta/clientul va primi un colet însoțit de factură și instrucțiuni de întreținere a produselor, conform legislației in vigoare.

Recomandări de întreținere:

Bijuteriile și accesoriile Zena Design se pătrează în cutii sau sertare ferite de praf, de razele soarelui sau umiditate.

Produsele Zena Design trebuie ferite de acizi sau soluții pe bază de acetonă, parfumuri, fond de ten sau creme.

Suprafața bijuteriilor se curăță cu o carpa foarte moale și uscată. Daca bijuteriile s-au pătat, puteți folosi o carpa moale ușor umezită și puțin săpun, și apoi ștergeți cu o carpa umedă.

Comenzi personalizate

Orice bijuterie Zena Design poate fi modificată sau personalizată pe gustul clientei. Prețul poate suferi modificări în funcție de schimbările făcute și este comunicat clientei. Detaliile se stabilesc pentru fiecare model în parte după caz.

Prețurile afișate pe site nu includ cheltuielile de transport / livrare.

Inainte de plasarea unei comenzi vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile acestui site.

Prin folosirea sau plasarea unei comenzi pe www.ZenaDesign.ro

vă dați acceptul asupra condițiilor menționate mai jos.
Site-ul www.ZenaDesign.ro este proprietatea firmei S.C Zena si Ioana Design SRL și este apărat de Legea Drepturilor de Autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.

Imaginile prezentate pe site sunt imagini reale nemodificate sau prelucrate ale produselor realizate manual, ele nu diferă de produsul real. Totuşi, unele nuanţe de culori pot fi ușor distorsionate de lumina utilizată la realizarea fotografiilor.

Imaginile sunt realizate de către S.C. Zena și Ioana Design S.R.L și sunt proprietatea acesteia.

Toate prețurile afișate pe site conțin TVA.

Securitatea Datelor Personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul de a vă livra coletul la adresa dumneavoastră.

Politica de returnare

Conform legislației, Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 15 zile lucrătoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, adică acestea să nu prezinte sub nici o formă semne de uzură sau folosire.

Inainte de a returna produsele va rugăm să ne notificați în maximum 5 zile de la primirea coletului la adresa de email soutache.zena.design@gmail.com și sa menționați dorința dumneavoastră.

Produsul se va returna: în ambalajul original, în aceeiași stare în care a fost recepționat, folosind același mijloc de transport cu care s-a făcut expedierea.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă lovituri, ciobituri, zgarieturi, semne de purtare sau orice alte semne de uzură.

Dupa expedierea coletului retur cumpărătorul va transmite dovada expedierii acestuia precum și toate datele necesare rambursării contravalorii produsului returnat în cazul în care acestea nu au fost furnizate în prealabil.

Contravaloarea produselor returnate se va achita în maxim 10 zile de la primirea coletului retur.

Atentie! Toate cheltuielile de transport ale produselor vor fi suportate de client.

Returnarea produselor se supune ordonanței nr. 130 din 31.09.2000 aprobată și completată prin legea nr. 51 din 21.01.2003 privind regimul contractelor la distanță.

Costurile de livrare sunt:

Poșta Romană – 15 lei pentru plata ramburs.

Fan Curier – 33 lei pentru plata ramburs în cont colector.

Site-ul www.zenadesign.ro funcționează conform prevederilor legale în vigoare.

Pentru oricare neplăcere, va rog! luați legatura cu noi printr-un e-mail sau telefon. Intotdeauna putem găsi o rezolvare!